Párkapcsolat elemző rendszer

Hogyan használd az applikációt?

„A tudás megszerzése mindig a legnagyobb hasznot hozó befektetés” Szerezz te is tudást! Szélesítsd látókörödet és vizsgáld meg párkapcsolatodat a párod szemszögéből is!

Ingyenes letöltés az alábbi gombokon!

Apple telefon esetén letöltés itt:

Egyéb telefon esetén letöltés itt:

Belenézek a tartalomjegyzékbe

Hogyan használd az applikációt?

„A tudás megszerzése mindig a legnagyobb hasznot hozó befektetés” Szerezz te is tudást! Szélesítsd látókörödet és vizsgáld meg párkapcsolatodat a párod szemszögéből is!

Ingyenes letöltés az alábbi gombokon!

Apple telefon esetén letöltés itt:

Egyéb telefon esetén letöltés itt:

Hogyan használd az applikációt?

1. Nő vagyok és boldog párkapcsolatban élek:

Kiegyensúlyozott élet? Boldog párkapcsolat? Rengeteg közös élmény? Biztonság a párod mellett? Ki ne vágyna egy ilyen kapcsolatra? Építsd tovább ezt a fantasztikus állapotot! Vitáitok, hullámvölgyeitek csak erősítik kapcsolatotokat. Tudj meg még többet a kapcsolatodról! Építsd a kapcsolatod jövőjét és tegyél azért, hogy továbbra is boldogok lehessetek! Töltsd le az applikációt és válassz valami izgalmas témakört, ami párodnak tetszene! Készíts egy egyszerű elemzést és meglepetésként küld el partnerednek az eredményt! Tedd mindezt egy kellemes hétvégi reggeli ébredés után, valamilyen ünnepi alkalomkor vagy egy kisebb vita után. Nevessetek egy jót és építsétek tovább kapcsolatotokat!

2. Nő vagyok és boldogtalan párkapcsolatban élek:

Párodtól kevesebb támogatást és odafigyelést kapsz? Kevesebb az érzelem a párod részéről? Nem kielégítő a szexuális együttlétetek? Nem igazán érzed jól magad a kapcsolatban? Érzed, hogy valami nem stimmel, de nem tudod az okát? Mi lehet az oka? Sejted vagy biztos vagy benne? Szeretnéd orvosolni a gondjaitokat? Esetleg más iránt dobog a szíved? Nem vagy biztos magadban? Bizony sok a kérdőjel és nagy a bizonytalanság ilyenkor. Töltsd le az applikációt és próbáld megfejteni mi lehet a legfőbb oka a boldogtalanságodnak! A program 5000 db elemzési szempont segítségével biztosan segíteni fog az igazi okok és az igazi motivációk megfejtésében. Írásos formában láthatod mi az, amiben összeilletek és mi az, amiben egyáltalán nem. Minél előbb megpróbálod, annál hamarabb fognak megoldódni problémáitok!

3. Férfi vagyok és boldog párkapcsolatban élek:

Minőségi és kielégítő szexuális élet? Kiegyensúlyozott teljesítmény? Boldog párkapcsolat? Igazi társra leltél? Ki, ne vágyna egy ilyen kapcsolatra? Építsd tovább ezt a fantasztikus állapotot! Vitáitok, hullámvölgyeitek csak erősítik kapcsolatotokat. Tudj meg még többet a kapcsolatodról! Építsd a kapcsolatod jövőjét és tegyél azért, hogy továbbra is boldogok lehessetek! Töltsd le az applikációt és válassz valami izgalmas témakört, ami párodnak tetszene! Készíts egy egyszerű elemzést és meglepetésként küld el partnerednek az eredményt! Tedd mindezt egy kellemes hétvégi reggeli ébredés után, valamilyen ünnepi alkalomkor vagy egy kisebb vita után. Nevessetek egy jót és építsétek tovább kapcsolatotokat!

4. Férfi vagyok és boldogtalan párkapcsolatban élek:

Nem kielégítő a szexuális együttlétetek? Párodtól kevesebb megértést, elismerést kapsz? Csúnyán beszél veled a párod? Érzed, hogy valami nem stimmel, de nem tudod az okát? Mi lehet az oka? Sejted vagy biztos vagy benne? Szeretnéd orvosolni a gondjaitokat? Esetleg más iránt dobog a szíved? Nem vagy biztos magadban? Bizony sok a kérdőjel és nagy a bizonytalanság ilyenkor. Töltsd le az applikációt és próbáld megfejteni mi lehet a legfőbb oka a boldogtalanságodnak! A program 5000 db elemzési szempont segítségével biztosan segíteni fog az igazi okok és az igazi motivációk megfejtésében. Írásos formában láthatod mi az, amiben összeilletek és mi az, amiben egyáltalán nem. Minél előbb megpróbálod, annál hamarabb fognak megoldódni problémáitok.

5. Fiatal vagyok és szórakozásra vágyok, szeretnék egy kellemes estét a barátaimmal:

Szeretnétek egy jót szórakozni? Töltsétek le az applikációt és elemezzétek ki aktuális partnereteket? Több mint 5000 db elemzési szempont közül biztosan találtok valamit, amit mulatságos. Ha elég merészek vagytok az elemzéseket el is küldhetitek párotok telefonjára, de figyeljetek arra, hogy lehetőleg senkit se sértsetek meg vele!

6. Előbb-utóbb házasodni szeretnék, szeretném tudni kivel kötöm össze életemet:

A házasság egy hosszú utazás, tele változatos kalanddal és sok kompromisszummal. Aki nem jól alkalmazkodik, könnyen bajba kerülhet. Töltsd le az applikációt és ismerd meg párodat, párkapcsolatodat és mindenekelőtt magadat! A program ki fogja mutatni mennyire egyeznek céljaitok, vágyaitok, igényeitek. Mennyire illetek össze és mi az, ami örökös vitaforrás lesz köztetek!

7. Épp ismerkedésben vagyok és jó „partyt„ keresek. Szeretnék végre egy hozzám illő, komoly partnert:

Randizz sokat, élvezd a szabadságot és ismerkedéskor hallgass az érzelmeidre és az ösztöneidre! Töltsd le az applikációt és elemezd ki leendő párodat, jelöltjeidet! Vajon milyen lehet más körülmények között? Hogy fog elviselni hosszú távon? Biztos, hogy ő az igazi? Milyen jövőm lesz mellette? Az applikáció több ezer db partner és önismereti elemzési szemponttal segíti munkádat. Végül úgyis az érzelmek döntenek majd. ( Gondos munkádról nem feltétlen kell értesítened leendő párodat😉)

8. Fejleszteni szeretném párkapcsolatomat:

Kicsit ellaposodott a kapcsolatod? Mindig, minden ugyanúgy történik? Jó lenne egy kis változatosság? Kéne valami, ami kicsit más, mint a megszokott? Töltsd le az applikációt és készíts elemzéseket párodról, párkapcsolatodról! A program több mint 5000 db elemzési szempont segítségével egyből ki fogja mutatni, hol van tér a fejlődésre és hogy lehetne a legkönnyebben feldobni a kapcsolatodat! Keresd meg a kapcsolatod gyenge pontjait és cselekedj bölcsen! Meglátod kapcsolatod hamarosan újra a régi lesz!

9. Szingli vagyok és az igazit keresem:

Minden szép és minden jó szingliként? Élvezed a szabadságot és élvezed a függetlenséget? Mégis néha úgy érzed, hogy jó lenne már egy igazi társ? Egy új szerelem? Töltsd le az applikációt és ismerd meg önmagadat, valamint párválasztási szempontjaidat. A program ki fogja mutatni ki is vagy valójában és ki illene hozzád a legjobban. Az eredmények tükrében tudni fogod, milyen közegben keresd a párodat! Randizz sokat, élvezd a szabadságot és ismerkedéskor hallgass az érzelmeidre és az ösztöneidre! A párkapcsolati elemzés csak egy hasznos kiegészítő lesz ahhoz, amit amúgy is érez az ember!

10. Párkapcsolatban élek, de mégis az igazit keresem:

Egyre több a furcsa érzés? Egyre több a baljós jel a kapcsolatodban? Kezdesz kiábrándulni párodból? Úgy érzed mégse ő az igazi számodra? Töltsd le az applikációt és áss mélyebbre! Derítsd ki mi az igazság! A program több mint 5000 db elemzési szempont segítségével segít eloszlatni a ködöt, ami megbénít a cselekvésben. Ne feledd boldog párkapcsolatban élni egészen más életminőséget biztosít mindkét fél számára!

11. Csábítani, hódítani szeretnék:

Tetszik valaki és közeledtek egymáshoz? Okozz leendő párodnak trendi meglepetést! Légy trendi és formabontó! Felejtsd el a vacsorameghívást vagy a virágot! Az sajnos már a múlt. Küldj leendő párod telefonjára egy elemzést és fejezd ki iránta érzett érzelmeidet a te módodon! Meg fogsz döbbenni mennyire hatásos!

12. Párkapcsolati problémáim vannak és régóta boldogtalan vagyok:

A rossz párkapcsolat megmérgezi a légkört és boldogtalansághoz, lappangó stresszhez, romló teljesítményhez és végül egészségromláshoz vezet! Tegyél ellene, hogy neked ne ilyen élet jusson! A párkapcsolati elemző rendszer több mint 5000 db elemzési szempont segítségével segít tisztán látni! Pontosan felmérheted milyen is az életed a jelenlegi párod mellett, mik a legfőbb problémáitok és hogyan tudnátok megoldani!

13. Szakításon, váláson, párválasztáson gondolkozom:

Ez sajnos nagyon szomorú dolog. Nem tudod eldönteni mitévő légy? Menni vagy maradni? Se vele, se nélküle kapcsolatban vagy? Mi lesz veled egyedül? Hogy fogod túlélni? A párkapcsolati elemző rendszer több mint 5000 db elemzési szempont segítségével segít tisztán látni! Pontosan felmérheted milyen is az életed a jelenlegi párod mellett és pontosan látni fogod milyen lesz az életed a szakítás után! Első lépés mindig a tisztán látás! A többi csak azután jön. Az applikáció ebben segít!

14. Súlyos párkapcsolati problémám van és nem tudom lelkileg feldolgozni:

Amennyiben a problémáid olyan súlyosak, hogy lelkileg nem tudod feldolgozni, mindenképpen fordulj szakemberhez! A párkapcsolati elemző rendszer csak abban segít, hogy tisztábban lásd a problémák gyökerét. Mivel a te fejed nem elég tiszta jelenleg ezért a program nem fog tudni tartós segítséget nyújtani. Valódi megoldást csak szakember és terápiás kezelés nyújthat! A program segítségével teljes körűen összefoglalhatod gondolataidat és problémáidat és már eleve úgy érkezhetsz a tanácsadóhoz, hogy ő mindent egyben és tisztán láthat.